Kosmetisk behandling

Kosmetiske behandlinger har det kosmetiske hensyn som den afgørende faktor. Hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet.

Kroner, plastopbygninger og facader foretages ofte af funktionelle grunde, men æstetikken er lige så vigtig ved disse former for behandlinger.

Smile makeover er en metode til at ændre dit smil og kan indebære forskellige former for behandlinger. Ofte er dette kendetegnet ved "Hollywood-smilet". Du kan læse mere om det her.

Tandblegning anvendes til dig, som ønsker en hvidere nuance af dine tænder, hvorimod tandsmykker er pyntegenstande til dine tænder.

Redigér Slet

Kosmetisk tandpleje omfatter enhver dental procedure, der kan forbedre den samlede æstetik (det harmoniske udseende) af dit smil. En større kosmetisk ændring af smilet – også kaldet fuld rehabilitering – er ofte kendetegnet som en "smile makeover" eller "Hollywood-smil". Et pænt smil kan have mange effekter med hensyn til den enkeltes selvtillid, selvværd og personlige relationer.

Der er mange forskellige kosmetiske behandlinger til rådighed afhængigt af det endelige resultat, der ønskes. Hvis du overvejer kosmetisk tandpleje, bør du søge råd hos en erfaren kosmetisk tandlæge. Bemærk desuden, at kosmetisk tandpleje kan ske på bekostning af din naturlige tænder, og derfor på sigt kan være en funktionel dårlig beslutning at gennemføre ud fra de komplikationer og restaureringer, der vil komme langt tidligere end ved at bevare egne stærke tænder (uanset udseende).

Redigér Slet