Sections 2

Titel: 
Hvem står bag Alt Om Tænder?
Indhold: 

I tæt samarbejde med tandlæger har DentaNet udarbejdet Alt Om Tænder. Vi er et professionelt netværk bestående af over 1.100 tandlæger fordelt på mere end 500 klinikker i Norden. Sammen hjælper klinikkerne hinanden med at gøre patienterne endnu gladere.

DentaNet afholder en hel del kurser, hvor vi henter internationale tandlæger til Skandinavien. Her deltager tandlæger og opgraderer deres viden inden for moderne tandpleje. Samtidig indgår vi aftaler med leverandører, så klinikkerne har adgang til relevante materialer og udstyr uden at skulle bruge tid på at søge efter dem. De fleste tandlæger vil helst bruge deres tid på deres patienter, og DentaNet prøver derfor i vid udstrækning at lave tiltag, der kan effektivisere og hjælpe medlemmerne – til gavn for deres patienter.

Alt Om Tænder er opstået af behovet for at samle en masse viden, som patienterne – som ikke-eksperter – kan forholde sig til, og som tandlægerne kan henvise til. Dette værktøj hjælper på dialogen imellem patienten og tandlægen, så der i sidste ende er endnu større klarhed over, hvad der eventuelt kan være i vejen, og hvilke muligheder der er for tandbehandling til den enkelte patient.

Du kan læse mere om DentaNet på dentanet.dk.

Fremhæv: